September 2016

 

De eerste twee weken was ik hier met Gina. Van gaan varen kwam niet veel in huis omdat we 10 dagen moesten wachten op  de kabel van de saildrive. Verveeld hebben we ons niet,maar het was verschrikkelijk warm en dan zitten we wel liever op het water.Mijn meisje is op 12 september terug naar huis gevlogen.

Op 16 september zijn Johan, Tanja en broertje Marc aangekomen.De dag erna vertrokken we naar Lagos.

Hier hebben wij de ankerwinch een onderhoudsbeurt gegeven.Nu zijn we klaar om lekker op anker te gaan liggen in Alvor .Twee uur na laag water zijn we vertrokken en een uurtje later voeren we voorzichtig de ondiepe lagune binnen.

Twee dagen liggen we hier nu op een schilderachtig plaatsje.Ik denk dat onze Vlaamse vrienden van de She Twins hier ook hebben gelegen.Liesbeth en Leo hebben we vorige week in Albufeir leren kennen.

Het is hier zalig en het stadje is best gezellig.

3 Comments on “September 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.