Terug naar Belgie

 

Drie maanden zijn zo voorbij gevlogen,de laatste week was wel heel bewogen.Bij het binnenvaren in Mazagon blokkeerde het rolsysteem van de genua ,al het touw in de trommel was een kluwen.Dan maar de genua naar beneden gehaald.Aan de steiger was de genua na een half uurtje terug mooi opgerold.De trommel was losgekomen, enkele boutjes aanschroeven en alles ok.

In Ayamonte vaar ik een box binnen en juist op dat moment breekt de voor –achteruit kabel ,geen schroef meer en dus ook geen rem.Gelukkig was er een attente Fransman die de boot kon afhouden.

Aan stukken van de motor komen is hier een ware ramp en kan weken duren. Gelukkig heb ik het oude stuk terug kunnen recupereren. Alles terug gemonteerd en afgesteld, waren we toch nog mooi op tijd in Albufeira.

Morgen vliegen we terug en op 24 augustus  ben ik hier weer tot eind oktober.

1 Comment on “Terug naar Belgie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.