30 september 2016

 

Deze morgen is de Tequila crew terug naar huis vertrokken.Ik ben nu drie dagen alleen.

We hebben twee nieuwe bestemmingen aangedaan,de lagune van Alvor en die van Tavira.Twee top locaties waar je best enkele dagen kan blijven liggen.

In de derde lagune namelijk die van Culatra  lagen onze vrienden Andre en Helena met de Alegra uit Rotterdam en Leo en liesbeth van de She Twins uit Belgie.We hebben de sangria rijkelijk laten vloeien.

Twee dagen later zijn we samen met de She Twins naar Ayamonte vertrokken .Onderweg vingen we maar liefst twee bonitos, eindelijk hadden we onze langverwachte sushi.Bonitos zijn de kleinste tonijnsoort. Samen met Liesbeth en Leo hebben we genoten van onze super verse sushi.

Op drie 3 oktober trekken we er terug op uit.

2 Comments on “30 september 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.