Dag 60 en 61 – La Coruna

De steden blijven aangenaam verrassen,maar la coruna is de meest bruisende met een ambachtenmarkt die door het oude centrum loopt.Daarna het grote plein met een mooi paleis met in de zijstraten het ene restaurant na het andere waar we zalig hebben gegeten.Ze hebben kleine st Jacobsschelpen (zamburinas) op de gril, heerlijk.

 

Deze morgen vroeg opgestaan,inkopen gaan doen met onze  huurauto en deze gaan inleveren.Dan nog eens een wasmachine ingestoken.

Nu de planning voor morgen,ik zou graag naar de volgende ria gaan, de weersverwachtingen zijn goed.Weinig wind en mee tot 15u golven 2m.Na 15u veel wind en tegen.Hoe gaat Gina dit verteren? Zij wil het erop wagen.Hoe vroeger we vertekken hoe beter.Duimen maar.

1 Comment on “Dag 60 en 61 – La Coruna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *