Dag – 59 Santiago de Compostella

Om 8u opgestaan en ontbeten in de jachthaven vanwaar we een taxi hebben besteld naar la Coruna luchthaven waar ik de huurauto kan ophalen. Ruim op tijd  waren we in Santiago aero-puerto waar ik afscheid van Werner nam.Werner wij hebben met ons tweetjes een fijne tijd gehad, ik hoop dat ik je een en ander heb kunnen bijbrengen qua zeezeilen.

Na twee uur wachten kwam ze er dan eindelijk aan, mijn Schattieke! Op naar Compostella, heel toeristisch maar zeker de moeite waard.Deze stad staat helemaal in het teken van de pelgrims die hier dagelijks met honderden van overal toestromen.

Gina heeft een heel tof hotel geboekt 7km van Santiago,waar we hebben genoten van de mooie omgeving op het terras aan het zwembad.

2 Comments on “Dag – 59 Santiago de Compostella

  1. Hey maatje,
    Ik heb zeker veel bijgeleerd, waarvoor dank, maar het was wel vermoeiend zenne.
    Geniet nu maar van jullie samenzijn met Gina, je hebt het verdiend.
    Groetjes,
    Werner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *