Dag 43-Zumaia

De weersvoorspellingen voor vandaag zijn niet veelbelovend om te zeilen.6BF recht op onze teut,als je weet dat hier met weinig wind 2m hoge golven niet abnormaal is, wil ik erbij 6Bf zeker niet aan beginnen.

Dus blijven we een dagje hier en gaan we met de bijboot op uitstap.Eerst naar een strandje op zee,er stond wel wat branding maar we kwamen droog aan op het strand.Dan kwam de voorspelde wind en we geraakten niet weg en werden terug op het strand gesmeten,de dingy half vol water.Alles kletsnat,de rugzak met onze handdoeken,mijn portefeuille,fotocamera (die schokvrij en waterbestendig is en dat heeft hij bij deze bewezen).

Met een beetje overleg en wat behendigheid kwamen we goed weg.Dan zijn we de rivier gaan afvaren en zijn we er ook gaan zwemmen.Kortom alweer een toffe dag met wat avontuur.

Morgen vroeg op naar Bilbao.

3 Comments on “Dag 43-Zumaia

  1. Hier moet ik om glimlachen Fredje. De avonturier die zo veel ervaring heeft ondertussen, maar toch nog dingen uit het oog verliest. Geniet van de reis maatje, dit is een “once in a lifetime” kerel. Proud of you. Dirk

  2. Hier moet ik om glimlachen Fredje. De avonturier die zo veel ervaring heeft ondertussen, maar toch nog dingen uit het oog verliest. Geniet van de reis maatje, dit is een “once in a lifetime” kerel. Proud of you. Dirk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *