14 mei

 

Op 10 mei is Gina terug naar Belgie gevlogen en ben ik hier 5 dagen alleen.

De dagen vliegen voorbij.Was wegdoen en gaan halen,inkopen doen,lunchen in mijn favoriete restaurantje ,voor 7 euro een hapje,hoofdschotel met een glas goede wijn plus nog een koffie.Bovendien krijg ik dan nog 10% korting.

Morgen stapt er een ex collega met zijn vrouw voor 14 dagen op.Om zes uur heb ik hier aan boord een drink met met mijn Nederlandse overburen.Ik was ook uitgenodigd  op de verjaardagsborrel van het 1 jarig zoontje van Ricardo (de eigenaar van het eerder vermeld restaurantje).Dat moet ik jammer genoeg  afslaan.

De barometer gaat ondertussen ook de goede kant uit,vanaf dinsdag wordt het hier terug zomer .

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *