Dag 125 en 126 – Albufeira met zijn tweetjes

Sorry voor het slabakken van de blog, maar voor mij is het nu echt verlof. Niets moet nog, geen deadlines meer en daarbij komt nog dat ik mij hier echt thuis voel.

Kuieren in Albufeira, genieten van het strand dat op 20 minuten van de haven ligt, een terrasje doen enzovoort.

2 Comments on “Dag 125 en 126 – Albufeira met zijn tweetjes

  1. Hey fred.spreekt echt tot de verbeelding man.ik hoop dak da later ook kan doen.morgen ga ik ook nog eens e dagje zeilen op de loosdrechtse plassen.mn beste lameraad heeft ook een zeilboot gekocht.dus die gaan we morge eens testen.doe ta nog goe e.plezant om je langs deze weg te kunnen volgen.nog veel plezier gewenst en ik hoop van je ooit nog eens te treffen.

    1. Misschien hier in Albufeira kunnen we elkaar treffen.Of we gaan eens een pint drinken in de Klok in Stabroek.Doe alvast den Dave de groeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *