Dag 112 – crewwissel

Voor mijn broertje zit het er weeral op, hij moest om 15u inchecken en de meisjes landden om 14u30. Met de taxi waren we op een kwartier aan de luchthaven. Van nu af aan doen we de rest van het traject samen, op 9 oktober vliegen we samen naar huis.

Johan heeft veel vrienden in deze regio wonen en zij gaan vanavond voetbal kijken, Malaga speelt in eerste klasse. Ik ga Gina de mooiste plekjes van deze leuke stad laten zien. Tegen de avond hebben we tapas gegeten en als afsluiter maakten we nog een ritje met het reuzenrad.

3 Comments on “Dag 112 – crewwissel

  1. Fred we zijn maar een BEETJE jaloers. Tof wat je hebt gedaan. Debby en Eric zijn in Albufeira van 6 tot 16 oktober. Dan zullen ze jullie missen. Geef iig een seintje als je thuis bent. Ook goei bier in België. Groeten x

    1. Wij zijn er tot 9 oktober den boot gaat de 2 de uit het water dan hebben we voor 5dagen een studio een huurauto .We moeten zeker eens afspreken stuur de gsm nummer van Debby maar door Eddy h eeft de mijne

    2. wij zijn hier nog tot 9 oktober,dus we kunnen afspreken.De reactie hierboven is niet van Marc maar van mij.In oktober spreken we zeker iets af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *