Dag 64 – Van Ria de Camarinas naar Ria de Muros

Wij zijn uit de golf van Biscaje dus Cabo Finistre gerond.Gina heeft alles goed verteerd,ze heeft zich stap voor stap kunnen aanpassen;dag 1 veel wind en golven van 2m,dag 2 heel veel wind en golven 2 tot 4m,dag 3 storm 7-8Bf en golven van 4m en meer.We moesten vertrekken of blijven liggen tot zaterdag,bovendien is het weer beter in Muros.Al bij al hebben we het maar 2 uur heel zwaar gehad,net voor Finistre was de hel voorbij en werd de koers back stag en veel minder wind,tijd voor een glaasje Cava.Na een maand veranderen we onze koers van west naar Zuid.

Dit is de eerste grote ria, prachtig gewoon.Wij besluiten tot zaterdag in de jachthaven te blijven en te recupereren van de drie zwaarste dagen. Morgen (vrijdag) is er nog meer wind, maar in de haven worden we er niets van gewaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *